Maak kennis met ambassadeur Delaine Mahler

 

“Ha iedereen, mijn naam is Delaine Mahler. Ik ben 20 jaar oud en woon op kamers in Utrecht. In mei 2015 werd er aan mij gevraagd of mijn naam voor een fonds gebruikt mocht worden, een fonds dat gezinshuizen en gezinshuiskinderen financieel ging ondersteunen. Sinds mijn 10de ben ik uithuisgeplaatst en op mijn 12de ben ik in een gezinshuis gaan wonen. Daarvoor heb ik in een crisisopvang en leefgroep gewoond en ben ik ook nog een keer van gezinshuis gewisseld. Het laatste gezinshuis, waar ik op mijn 13de ben gaan wonen, is de plek geweest waar ik mezelf het meest heb ontwikkeld en veel kansen gekregen heb.

Zo woon ik inmiddels zelfstandig, rond ik over een maand mijn eerste opleiding af en wil ik na de zomer naar de kunstacademie. Dit alles had ik niet gekund zonder de hulp van de gezinshuisouders en het netwerk van het gezinshuis. Ook weet ik hoe lastig het is om financieel rond te komen als je op jezelf gaat wonen. Natuurlijk mag ‘dat fonds’ dan mijn naam gebruiken om anderen die in dezelfde situatie zitten te helpen!

Natuurlijk zijn er dingen gebeurd die niet leuk zijn waardoor ik in een gezinshuis ben gaan wonen, maar als ik anderen ermee kan helpen, dan kan ik van iets negatiefs iets positiefs maken. Daarom mag het Delaine Fonds mijn naam gebruiken en ben ik ambassadeur geworden!”

Wil jij weten of jij ook iets voor het Delaine Fonds kan doen?
Neem dan contact op met Koen Dorgelo via info@delainefonds.com of 06-42492740