Ontwikkelingen: FreshYellow van start en Gabriëlla Kraaiveld vertrekt

Fresh Yellow
In de afgelopen tijd zijn we tot het inzicht gekomen dat het verzorgen van financiële arrangementen bij banken en verzekeraars en het organiseren van inkoopvoordelen en nog een aantal commerciële activiteiten heel hard nodig zijn maar niet te realiseren zijn binnen de doelstellingen, het tempo, en de middelen van het Delaine Fonds. Lesia Kop en Arjan de Jong zijn bereid de ontwikkeling van deze activiteiten voort te zetten in een nieuwe stichting die Fresh Yellow zal gaan heten. Lesia en Arjan hebben bewezen deze wereld goed te kennen en degelijke voordelen te kunnen organiseren voor alle gezinshuizen van Nederland. www.freshyellow.nl

Vertrek Gabriella Kraaiveld
Gabriella heeft aangegeven te gaan stoppen met haar rol als operations manager (zie daarvoor haar eigen bericht hieronder). Wij bedanken Gabriella voor het uitbouwen van de community op Facebook, de Facebookpagina en het tot stand brengen van de website.

Koen Dorgelo, die zelf gezinshuisouder is, zal voorlopig de wegwijsrol voor het Delaine Fonds op zich nemen. We gaan een nieuwe avontuurlijke fase in zoals Gabriella dat hieronder heeft verwoord: Het Delaine Fonds zal steeds meer van, door en voor gezinshuisouders worden.

Heb je vragen over deze ontwikkelingen dan kun je die uiteraard kwijt via info@delainefonds.com.

——————————–

Bericht van Gabriella:
“Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen:  Ik heb besloten om per direct als manager operations van het Delaine Fonds te stoppen. 

Het is me opgevallen dat het Delaine Fonds de afgelopen vier maanden steeds meer van en door gezinshuizen, voor gezinshuizen is geworden. Er komen steeds meer goederen binnen, waarvan veel is geschonken door gezinshuizen. De meeste van deze goederen zijn ook al weggegeven aan gezinshuizen. Het draagvlak van het Delaine Fonds beslaat ondertussen ook meerdere gezinshuizen in Nederland. Dit alles vind ik een prachtige ontwikkeling. 

We zijn goed op weg, maar om de volgende stap te zetten naar het uitvoeren van de missie zijn gezinshuisouders van groot belang. Er is een gezinshuisouder (Koen Dorgelo) die het Delaine Fonds zal gaan versterken en ik denk dat dit voor het fonds een hele krachtige toevoeging zal blijken te zijn. 

Niemand kan de missie beter uitdragen dan gezinshuisouders zelf. Dat, gecombineerd met de beperkte middelen, maakte voor mij de beslissing wat makkelijker. Ik wil hierbij iedereen bedanken voor deze bijzondere reis. Ik wens je succes met de eigen nog te maken reizen. Ik ga nu verder met mijn reis, maar zal altijd ambassadeur van het Delaine Fonds blijven.

Hartelijke groet,
Gabriëlla”